Kalite Politikası
ULKAR KİMYA, KALİTE konusunda teminat vermiştir. Bu teminat ULKAR KİMYA‘nın ÜRÜNLERİNDE, ÇALIŞANLARINDA ve ÇEVREYE verdiği önemle gösterilmektedir. 

Ulkar Kimya tarafından müşterilerine sunulan ürünler, kalitesi profesyoneller tarafından kanıtlanmış ve bilimsel teknikler ile geliştirilmiştir. Yalnızca onaylanmış materyaller, bileşenler ve kalifikasyonu yapılmış proses ve prosedürler ticari olarak onaylanacak olan ürünlerin imalatı için kullanılır. Satılan ürünlerin güvenliği, kimliği, dozu, kalitesi ve saflığı açısından etiket değerine ve spesifikasyonlarına uygunluğu garanti altına alınmıştır.

Ulkar Kimya çalışanları “İyi İmalat Uygulamaları” (Good Manufacturing Practices (GMP)) konusunda yeterli tecrübeye ve bilgiye sahiptirler. Ulkar Kimya işlerin belirlenen prosedürler doğrultusunda yapıldığından emin olmak için çalışanlarına eğitim imkanları sağlar. Ayrıca, çalışanlarımız günlük işlerinde kalite anlayışlarını ve inançlarını iyi dokümantasyon kuralları tekniğine uyarak, konulan kurallara ve prosedürlere olan yaklaşımları ve ahlaklı davranışları ile ortaya koymak üzere güçlendirilmişlerdir.

Ulkar Kimya’daki tesisler, ekipmanlar ve çalışma alanları toplu çalışma ortamı olarak tanımlandığında; işci sağlığı ve iş güvenliği kuralları, iş ortamının bakımı, insan kaynakları ile ilgili uygulamalar ve ilaç endüstrisi kurallarına uygun olarak çalışmayı sağlamak üzere yapılandırılmıştır. Dolayısıyla, her zaman ‘’Denetlenmeye hazır‘’ olmayı garanti altına alacak kontroller konulmuştur.

Ulkar Kimya‘da üretilen ürünlerin, çalışanların ve çevrenin yukarıda açıklanan KALİTE Politikasına kalıcı bir şekilde uygunluğunu sağlamak üzere Ulkar Kimya yönetim kurulu başkanı tarafından Kalite Ünitesine yetki verilmiştir.


Birol Berkant KÖSEOĞLU
Genel Müdür
© Copyright 2006 Ulkar Kimya Sanayi Ve Ticaret A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır -
Merkez: İnkılap mah. Akçakoca sok. No:10 34768 Ümraniye-İstanbul Tel : 0216 633 60 00
Fabrika: Organize Sanayi Bölgesi Gaziosman Paşa Mah. Fatih Bulvarı No:9 59500 Çerkezköy-Tekirdağ

Made By Zin Studios